Magnetröntgen x2

2016-01-27 @ 19:43:00
Idag har jag jag varit och gjort en MRT på Falu Lasarett. Jag gjorde en på morgonen vid halv nio tiden. När jag fick kallelsen så stog det att det skulle göras på ett annorlunda vis än vad jag gjorde sist i december 2013. Men när vi kom till Röntgenavdelningen och skulle göra göra magnetkamera så sa dem inget om det. Det tog en halvtimme och under halva tiden med kontrastvätska. Sen var vi "klara" så mamma och jag gick och fikade och började gå ner på stan. Sen får vi ett samtal om att jag behöver komma tillbaka för att dem behöver fler bilder. Först skulle vi komma tillbaka direkt. Men eftersom jag har fått kontrastvätska så kunde jag inte göra det på en gång. Så då fick jag lov att komma tillbaka till halv 5 för att ta fler bilder och varför vet jag inte. Det är jobbigt att göra det här så det kändes inte så kul att jag fick lov att komma tillbaka. Men nu är det gjort och det gick bra! Ikväll blir det bara att vila för jag är väldigt trött efter den här dagen. 
 
Imorgon taggar vi Naturguidning och skidåkning trots det dåliga vädret :(( Vill ha mer vinter!

American Idiot Musikal

2016-01-25 @ 10:10:01
Som det Green Day fan jag är så har jag planer på att se den musikal som gjorts på Green Days album American Idiot som innehåller flera bra låter och om det är en bra musikal så är det riktigt kul att kolla på! Jag gillar historierna från låtarna på skivan och därför tror jag att det kommer bli awesome :) Vet inte när jag ska hinna med att åka till Stockholm då det är mycket som händer, i skolan och allt med epilepsin och så.
 
"Den 20 februari har rockmusikalen American Idiot premiär på Cirkus i Stockholm. American Idiot är baserad på punkrockbandet Green Days klassiska skiva med samma namn och har gjort succé på Broadway i New York där den vunnit två Tony Awards och en Grammy för Bästa musikalalbum. American Idiot är ingen vanlig musikal utan mer som en pampig rockkonsert med sångare, dansare och ett liveband som gestaltar Green Days klassiska hits på scen."
 
Jag tror inte att det här kommer bli som en vanlig musikal, alla bara trashar min idé på att gå och se på musikal... Men jag bara älskar det, dock hade det varit mycket häftigare om Billie Joe hade spelat huvudrollen som han några gånger gjort på Brodway ;)
 
 
 

Ozzy the cat

2016-01-24 @ 16:59:17
På denna dag har det inte hänt så mycket, slöat hela dagen och hjälpt till med tvätten. Ozzy har haft en väldigt chill dag med massa selfies! Ikväll åker jag inte upp till Rättvik då jag ska till tandläkaren och det är ganska skönt att få en till kväll hemma med min mysis!
 
Här sover jag jättegulligt!
 
Här kollar jag på datorn!
 
Här kollar jag på barn som leker på gården!
 
Här posar jag för Matte!
 
Tar en liten nap!
 
Sitter i fönstret och kollar ut!