Mys i kvällssolen

2014-04-27 @ 21:22:45Dagen gick fort och jag har inte gjort så mycket. Till kvällen stod jag för maten och efteråt cyklade jag och Jonna till Hälsingårdsbryggorna. Vi satt där och pratade och fikade. Det var väldigt mysigt såhär i kvällssolen och som jag saknat min lilla plupp. Sen fick jag paket också :) Nu ska jag strax sova för allergin tar kål på mig! Godnatt :)

En härlig dag

2014-04-26 @ 17:49:01
Idag skulle det bli jättefint väder så jag och mamma bestämde oss för att ta en promenad med Hubbe (mammas kompis hund) som vi skulle ta hand om idag :) Det blev ju lite molningt, men riktigt varmt har det ändå varit och skönt var det när solen kikade fram. Vi gick en promenad brevid Falu ån bort till Kolgården och då fick Hubbe bada, sån mysig dag vi haft! 

Ikväll blir det att bara ta det lugnt eftersom jag är ganska trött efter den här veckan jag haft. Superkul! Mer bilder från veckan kommer sen :)

Har det underbart här!

2014-04-22 @ 14:46:02


Har åkt en jätte fint skoter tur idag. Det känns så underbart med sol och snö! En superbra vecka jag har här uppe i Kittel fjäll och en lyckad födelsedag med kräftor. Vi har varit ute varje dag och åkt skoter, fiskat och bara myst :) Det är här jag trivs bäst! Det blir nog ingen bloggning förens jag kommer hem eftersom internet inte funkar så bra här.