You mean so much to me

2014-08-31 @ 15:51:41
Jag har inte insett hur mycket han betyder för mig, förens nu, då jag flyttat och inte träffar han så mycket.  Jag älskar honom sjukt mycket och mina 16 år på jorden hade inte varit lika bra utan dig. Visst har vi bråkat och varit osams, men vi har alltid funnits där för varann. Jag tror vi både känner samma sak just nu, att det känns tomt varje dag utan dig och att jag saknar dig väldigt mycket. Jag älskar dig min älskade bror! 
Äntligen fredag

2014-08-29 @ 13:10:24
Även om jag har det bra i Rättvik så är det grymt skönt att komma hem till sin egen säng och sitt eget badrum, och såklart familjen, vänner och katten :)
Helgen kommer bestå av mys med familjen, bästis och bara chilla.

Veckan har varit bra med lagomt många lektioner och inte så mycket skolarbete.

Dagen igår var en biologi och idrotts dag ute i skogen, vi vandrade till ett ställe där vi svarade på frågor om Allemansrätten, lagade Tacos och studerade en utvald plats. En rolig dag!

Idag slutade jag 10:15 efter 1h och 45 minuters film så tog jag bussen och åkte hem, vilket var sjukt skönt!

Så jag har äntligen helg! Men ändå längtar jag till Söndag kväll, vi har ju så sjukt kul där!

Har det så bra...

2014-08-27 @ 17:53:46
Jag har det så himla bra här i Rättvik att jag inte riktigt har tid med bloggen, men kommer blogga lite då och då.

Helgen gick fort med 70-års kalas och kräftfiske, så i Söndags var jag tillbaka här och har haft det lika kul denna vecka, hittills.

Igår var en bra dag, god mat både till lunch och middag och så slutade vi efter Lunch så jag och Elsa gick ut och orienterade och det var jätte mysigt i skogen och fint väder blev det också.

Mer än halva veckan har gått och inga lektioner kvar för denna vecka.