Long time no see

2015-03-30 @ 09:59:14
Nu var det ett tag sen jag bloggade, men det har varit fullt upp. Men nu är APL:en slut och nu sitter vi i skolbänken igen. Men äsch det är bara 3 skoldagar kvar och sen är det PÅSKLOV! Jag är så taggad för på fredag åker jag och familjen till Norrland. Jag hade 3 bra veckor i stallet, djurhuset och ladugården. 
 
Chillar i solen uppe på höbalar ;)
 
Kalvar, lite äldre kalvar.
 
Jag och Elsa ryktadekor och rakade bajssvansar.
 
Små söta griar, som blir fula när de blir stora.
 
Mys med bästa vän i helgen.
 
I helgen var det earth hour och såklart släckte jag och tände ljus istället.

En riktigt bra dag och vecka

2015-03-22 @ 00:12:25
Jag känner mig riktigt glad idag. Jag har inte gjort så mycket idag. Men det blev en bra vecka och ett bra slut på denna vecka. Åkte hem till min pappa idag vilket jag inte varit på ett bra tag. Så idag har vi åkt och köpt några pimpelspön till vinterns fiske på påsklovet. Efter det blev det lite städning, grillnig och mys i solen. Kvällen bjöds på hemmalagad pizza, skype med kompisar och bara massa chill.
 
 
Det är bara att tänka possitivt och göra det bästa av situationen. 
 
Tre sociala spelnördar, efter Lina och Simone lämnade mig ensam med dom här.
 
Isaac med Tobbe på promenad.
 
Efter en riktigt bra och spännande vecka i Djurhuset taggar vi ladugården nästa vecka. Efter nästa vecka tänkte jag pulicera ett inlägg om alla mina tre APL veckor. 
 
Göran på promenad i sele och koppel, nyfiken liten fillur. Som också är bra på att bitas!
 
 
 

Äventyr i Mora

2015-03-18 @ 21:45:08
Tredje dagen i djurhuset. Och en eftermiddag i Mora med schyssta vänner. En helt okej dag det här! För mig var det dags att ta hand om fåglarna idag och eftersom Rasmus inte var där så fixade jag med ute djuren också. 
 
På eftermiddagen flyttade vi några höns till en ny inhängnad. Våra fyra Hedemora höns/tupp skulle få para sig så att vi får nya renrasiga höns att kunna sälja.
 
Jag och Elsa bar hönsen från hönshuset till det nya placet. Det tog ett tag tills vi fått dit alla. Men när man väl fått tag på en så var det inte så svårt. Me det var ju det att kunna få tag på den också. Jag fick till det ganska fort med två av hönsen. Men Elsa hade det lite svårare med tuppen.
 
Fick lov att sköta om de här idag. Dom är riktigt läskiga och jg var rädd att bli biten nr jag var där inne och inte nog med det så smet en av papegojorna. Men vi fick till det.
 
Efter "jobbet" följde jag och Simone med Lina, Isaac, Elias och William till Mora. Först ett stopp på donken och sen fortsatte vi på äventyr i Mora.
 
Här var en väldigt lång bro, under bilbron, över daläven. Det var kul att gå där men också läskigt!
Vi hade iallafall en kul kväll och vi sa att det måste göras om! :)