Helgen med bästa

2015-06-28 @ 12:50:48
Haft två bra dar med tjejen här! Igår blev det ju riktigt bra väder och då lär man ju passa på att vara ute hela dagen och det var vi, och det var riktigt skönt hela kvällen! Älska detta sommar väder, hoppas det kommit för att stanna :) För så som vädret varit innnan uppskattas inte, vi vill ha sommar och sol! Senare i eftermiddag åker jag till pappa för att fira syskonen som fyller år. Sen hoppas jag att det blir bra väder i veckan så att man kan sola och bada, kanske även ta en tur med båten, för det har jag längtat efter :)
 
Selfie time!
Dramatiskt...
 
 
 
 
 
 
Nu längtar jag tills om 11 dar då jag och Jonna drar till Stockholm och vår årliga resa!

En dag med härliga vänner

2015-06-24 @ 00:31:00
Idag träffade jag mina saknade vänner i Mora. Vi käkade glass på glassbåten och det fanns jätte många olika glassorter! :) Vi cyklade till nått ställe i Mora och badade, sen åt vi pizza. Helt enkelt en superkul dag tillsammans med roliga vänner! Imorgon blir en lika rolig dag hoppas jag :)
 
 
 
 
 

En härlig midsommar

2015-06-21 @ 01:23:09
Det blev en superbra midsommar med Jonnis och familj med vänner! Det blev en riktigt bra dag även om det regnade emellan åt. Dagen bjöd god mat, båttur i regnet, dans runt midsommarstången, kubbtunering, massa mer mat, trevligt folk och nattbad.
 
 
Tack Midsommar 19/6 2015, för ännu ett år med regn. Men det blev ju en sån bra dag ändå! Man får göra det bästa av situationen. Nästa år hoppas vi på bättre väder ;)
 
Jonna och jag dansade runt stången!
 
Sill lunch, fast både utan sill och snaps för mig!
Vi är så söta så, fixade och fina för midsommar firande, men när det regnade och blåste ute på sjön kan jag lova att vi inte var lika vackra!
 
Min MyStory på snapchat blev fylld i fredags med massor av bilder!
 
 
 
Jordgubbstårta i båten!
 
 
Det var kallt, blåsigt men ändå mysigt!
 
God middag blev det också, grillat!
 
Sen avslutade vi midsommar afton i badtunnan!
 
Dagen efter firandet blev ju ganska bra ändå! Trots trötthet och slöandet i sängen hela dagen.
 
Hoppas alla haft en bra midsommar, för jag tror ni förstår att jag hade det!