Ny Header

2015-11-19 @ 01:04:20
Har länge fundert på att jag ska byta design eller i alla fall byta ut headern. Så därför skapade jag idag ett nytt bildspel till header och det fick bli tre bilder med samma motiv och alla med fint budskap. Det var svårt att välja bilder för att jag tycker om så många bilder, men jag kände att jag ville ha bilder som passade ihop och hyfsat nya. Då blev det dessa tre och jag tyckte det blev fint :)
 
Den första bilden är från Pers Borg när jag och mina vänner tog en fin kvällspromenad och jag tog med min kamera. Den tredje är från kyrkviken här i Rättvik och jag tycker det blev en fin bild på solnedgången. 
 
Den andra bilden är från när jag och Kevin gick ut en kväll förra veckan och fota lite i den fina solnedgången. Jag gillar bilden då silhuetten är ganska skarp och det är en fin bakgrund med solnedgången och vattnet. Man ser inte riktigt vad det ska föreställa, men det är i alla fall en bild på min pojkvän och hans hund. En betydelsefull och fin bild tycker jag och som massar in på min blogg då den handar om mig och mitt liv tillsammans med min Nikon och dessa bilder är tagna med min kamera. 
 
Men jag kommer nog fylla på med fler bilder i min header så småningom, när det blir nån mer fotodag i det fina höstvädret eller inom snar framtid vinterväder. 
 
 
 
 
 

This week so far

2015-11-18 @ 21:18:03
Idag är det Onsdag. Som om ni säkert alla vet. Halvvägs till fredag! Men vilket fall så hade jag ingen lektion idag. Utan jag hade bara ett grupparbete där vi skulle intervjua en person med ett yrke inom djur. Min grupp intervjuade Ladugårdsföreståndaren här på Skolan. Det gick superbra och på eftermiddagen blev det plugg och chill. Det är ganska mycket som händer i skolan just nu, mycket grupparbete men jag tycker att det går bra ändå. Jag kämpar på och vi är vänner som hjälps åt, så jag vet att vi kan klar det här tillsammans. På kvällen blev det bak och häng med goda vänner och goda bullar!
 
Kanel- och vanlijbulls bak på internatet!
 
Fotografering i helgen med Elin!
 
I Måndags var det toleransdagen här på skolan och vi fick muffins till lunch!
 
 
 
 
 

Tappar kontrollen

2015-11-13 @ 11:09:49
Nu har jag inte bloggat på ett par veckor och jag hade tänkt att skriva lite om vad som har hänt de senaste veckorna, men det är allt för mycket och jag känner att det blir för mycket att skriva och för mycket att läsa. Från att jag bloggade sist har jag haft ett jättebra höstlov, mycket i skolan och roligt med vänner. Bland annat disikering av får, vilket var häft, lärorikt och intressant!
 
 
Denna vecka har som alla andra gått fort förbi och det är redan fredag. Igår var en bra kväll, efter skolan blev det en liten kvällsfotografering med Kevin och Bandit. Jag och Amanda lagade go' middag och som kvällsaktivitet på internatet hade Emma i djurhuset tagit med sig sin mamma för en liten grundkurs i bugg! Vilket var jättekul och nu söker internatet pengar för riktiga danskurser här. 
 
Ha det så bra, hoppas jag kan få till något inlägg lite oftare! För jag vill så gärna, det blir bara inte av.
Jag tappar kontrollen över bloggen.