Helgen och läkarbesök

2015-05-25 @ 21:48:46
Idag var jag på läkarbesök på barnmottagningen på lasaretet och träffade min läkare. Så nu har vi kommit fram till att lägga till en ny medcin på kvällen för att förhoppningsvis minska mina anfall på nätterna. Så i helgen ska jag börja med tilläget. Under sommaren ska vi ge det ett försök och i slutet av sommaren så ska vi på ett nytt besök till läkaren och kolla om det gett nån effekt och sen i höst ska jag göra ett EEG.
 
I helgen har jag inte gjort så mycket, jag har träffat bästa vännen, myst med familjen, kollat på när Måns vann Eurovision och bakat jätte goda cupckaes. En lugn och skönt helg. Jag har pratat av mig med mina favoriter och det är så skönt att bara få prata med dem, om allt och ingenting. 
 
Det känns bra nu, det har varit en bra dag idag, framsteg med epilepsin och kul med vänner!
 
 
Face-Time med min favorit.
 
 
Polkagris Cupcakes.
 
 
Häng och skoj med vännerna på en lekplats. 
 
 

Visent Parken i Avesta

2015-05-21 @ 00:13:47
I Tisdags besökte vi Visentparken i Avesta och det var en upplevelse att få se dem på så nära håll. Det var häftigt helt enkelt och så fick vi massa information av en guide och det var intressant. En bra dag. Sånt här får mig att må så bra, därför trivs jag med mitt program. Våra studiebesök och andra roliga, intresanta saker vi får vara med på! Älskar det :)
 
 
 
 
 

It's been a long bra day!

2015-05-20 @ 23:57:47
Jag har nu haft 2 bra dagar. Riktigt bra, trots att jag inte mått 100% bra och att det varit jobbigt i skolan. Jag har ändå gjort roliga saker och skrattat och haft kul med vänner :)
 
 
 
Igår kväll gick jag och Elsa ut på en kvällspromend, vilket ledde till en springtur ut på långbryggan där vi tog massa knasiga och roliga bilder. Ett riktigt bra avslut på en dag, med min underbara vän!
 
Idag hade vi tre Nationella prov i Matte... Ja det var en ganska jobbig dag. Men därför bestämde vi oss för att göra nått kul. Så jag och Elsa följde med gänget till Mora. Det blev mat på McDonalds, shopping och skoj på DollarStore och massa skoj som bara vi som var där kan förstå.
 
 
 
 
När vi kom hem så gick vi ut på en promenad/springtur. Det var så fint kvällsväder så vi fotade ganska mycket och med vårat TeamWork så får vi till riktigt bra bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inte lite bilder, men alla var så fina! Nu ska jag sova, ha det så bra allesammans :)