Weekend in Stockholm

2014-06-30 @ 11:28:53


Jag har haft en jättebra helg tillsammans med mor, bror och moster i Stockholm. Vi har shoppat lite, umgåtts, ätit god mat och chillat runt i stor staden. Det har ju inte vartit så superbra väder så det har inte varit så jättekul att vara ute, men vi har haft det jättekul tillsammans ändå. 

Borta bra men hemma bäst! Så det känns skönt att vara hemma igen :) I eftermiddag ska jag träffa Jonna. Har inte träffat henne sen midsommar och det känns som en väldigt lång tid... Så det känns bra att få se henne igen! Så som jag saknat min plupp :D Man måste alltid ha nått att se fram emot

2014-06-24 @ 12:16:00
Rubrik i repris!
 
Jag har känt att jag inte har några speciella planer för sommaren, men något dyker väl upp. Har några planer!
 
♥På fredag åker jag till Stockholm för att hälsa på min moster, tillsammans med mor och bror.
Det kommer bli en mysig helg, bara strosa runt i Stockholm och mysa med familjen.
 
♥Så jag hoppas att det blir en resa för mig till Stockholm tillsammans med Jonna. Ungefär som den vi gjorde förra sommaren. Med shopping, mys och Gröna Lund!
 
♥Förhoppningsvis kommer jag att åka till min stuga i Kittelfjäll tillsammans med Pappa, farfar och Farmor. När är inte riktigt bestämt, men om det blir av så kommer jag bli överlycklig!
 
♥Förhoppningsvis lägger pappa i båten i Runn den här veckan och kommer ligga vid Slussen hela sommaren och jag hoppas att vädret bättrar på sig lite så vi kan ha många fina sommarkvällar i båten.

 
♥Jag hoppas att jag kommer i på gymnasiet så när sommaren drar mot sitt slut drar jag till Rättvik!
 
♥Det var planerat att jag och Jonna skulle vara med i Roligaste Sommarjobbet där man får driva sin egen affärside under tre veckor. men Jonna skulle till Göteborg en av de vekorna så vi fick lov att Tacka nej. 
 
♥Mer kommer säkert! Annars ska jag bara (förhoppningsvis) sola, bada, skratta och ha kul med mina vänner, sova och ladda upp mig inför Gymnasiet.
 
 
 
 

Dagen spenderades med regn, hästar och bästis

2014-06-23 @ 23:46:07
Jag har fotat hästar, blivit piss plöt fån topp till tå och kollat på bästis!
 
Jag har idag följt med Amanda till Lugnet på Dalahoppet för att se på när hon tävlar i Hoppning. Hon och sin häst Inge Mera R gjorde en jättefin första ritt på 1,10m. Dock så rev hon sista hindret. Men annars tror jag hon blev nöjd själv. Det är ju bara så väldigt tråkigt att vädret ska vara så krångligt. Ena stunden skiner solen och det är ganska skönt, sen blåser det och blir storm och sen spöregnar det. Vad är detta för sommar? Vi blev pissblöta och i andra klassen fick de lov att ta en paus för att flera av hindrerna blåst ner. Så jag hoppas att det kommer bli finare väder den här vackan för alla ryttare. Jag har inte lust att lita på meteorologer när de säger att de ska bli så dåligt sommarväder. Del finare väder för min skull, jag har ju också roliga planer :)
 
 
 
 
 
Jag är inte dirket nån hästproffsfotograf, men kameran får följa med iallafallför nån fin bild kanske man kan få :) Dock så har ju jag ingen koll på när häsen är "fin" och när den rätt "posen" är. Jag tyckte att dessa bilder är fina. Men det kanske inte alls Amanda tycker, så det återstå att se.
 
Nu ska jag sova, godnatt! ♥