Fullt upp!

2014-05-31 @ 16:58:00
Nu var det ett tag sen jag bloggade. Och det känns skönt att kunna lägga bloggen åt sidan medan det är fullt upp då jag ändå inte kan lägga ner tid på blogginläggen då de blir tråkiga inlägg.
 
 
Idag säger vi grattis till min pappa som fyller hela 48 år :)
 
 
 
Vilket fall hade vi vårfest/bal i Onsdags och det var hur kul som helst. Jag har massa bilder, men har knappt hunnit kolla igenom dem så de får vänta.
 
 
 
Torsdagen spederades med Jonna med tårtbakning, minigolf och mys!
 
 
 
 
Gårdagen började med trerätters frukost, Tårta, Pizza och Chips. Mer än så hände inte, ända sen igår eftermiddag har jag legat i sängen och kollat på film och serier. Men jag orkar inte mer än så, för nu är jag ledig!
 

A great day

2014-05-26 @ 22:50:51
I had a great day with dancing in high heels and lots of fun with friends :)

Haft vanliga lektioner idag så det har inte hänt så mycket. Men på idrotten skulle vi öva att dansa inför vårfesten/balen på Onsdag. Så smart som jag är kom jag på att ta med Klackskor, jag menar varför träna på att dansa utan klackskor när det är det vi ska ha på Onsdag. Så jag och Jonna tog med oss det och jag kan säga att "det gick som en dans" :)

Efter skolan blev de sista shoppingen inför balen med Jonna, Issa och Klara.

Kvällen avslutades med Manikyr och mys med Syster :)

Morsdag

2014-05-25 @ 22:47:12Morsdag spenderades tillsammans med Mor, mormor och morfar.
På förmiddagen var jag ute och plockade min mammas favorit blommor och det var riktigt friskt ute i skogen efter nattens spöregn. Sen cyklade jag och mamma hem till mormor och morfar där de bjöds på tårta. En trevligt och mysig dag helt enkelt!

Men nu ska jag sova, godnatt!!