Det var året 2015

2015-12-30 @ 12:54:05
Varje år, sista dagen på året brukar jag lägga upp bilder från året som gått här på bloggen. Bilder från händelser som hänt och minnen jag skapat under året! Här kommer bilder från året 2015.
 
Tre veckors APL på vårterminen i ettan tillsammans med Elsa.
En vecka i Djurhuset, en vecka i Stallet och en vecka i Ladugården. 
 
Jag har haft jätte roligt tillsammans med mina kompisar under året!
 
Bästa turen till stuga under påsken då vi åkte upp på Grön Fjälls toppen och det var superfint väder och före!
 
Vi har varit på flera studiebesök med klassen under året. På vårterminen var vi till Vicentparken i Avesta, på Höns clicker träning i Borlänge och på Strutsfarmen i Borlänge. På Höstterminen i tvåan så åkte vi till Alpacka Farmen utanför Rättvik och till Kolmården på en tre dagars etologi kurs.
 
På Kolmården fick se alla djur på nära håll och uppleva saker som inte alla vanliga besökare får göra!
 
Det var en jätte rolig resa tillsammans med klassen!
 
På Höstterminen anordnade tvåorna på skolan nånting som heter Allmänhetensdag, då allmänheten är välkommen till våran skola!
 
Jag har haft många roliga minnen tillsammans med min bästa vän!
 
Det blev många fina båtturer under sommaren!
 
Jag skaffade min en mysig men väldigt busig kattunge!
 
Under sommaren fick jag äntligen åka till Ullared med mormor och morfar!
 
Jag har spenderat många härliga stunder med Kevin.
 
Jag har haft mycket rolig tillsammans med min familj!
 
TACK FÖR ÅRET 2015, DET BLEV ETT BRA ÅR! NU HOPPAS VI ATT 2016 BLIR LIKA BRA!

Fina traditioner, men det viktiga med julen är ändå...

2015-12-27 @ 23:10:00
Efter två dagars firande är nu julen slut. Jag var hos mamma på självaste julafton och hos farmor & farfar på juldagen. Det blev två bra dagar med släkten, god mat, fina traditioner och klappar. På julaftons förmiddagen gick jag och Madde till Kristine Kyrka för lite fina salmer och julspel. Det är så härligt och mysigt i kyrkan tycker jag, vill gå dit oftare! Innan det var dags för Kalle Anka och hans vänner så fick vi oss en överraskning då min moster kom och plingade på dörren när vi bara hade förväntat oss mormor och morfar! Jag blev så glad att jag blev gråtfärdig. Det blev alltså en jättebra kväll, med moster på besök, god julmat som alltid och bara massa mys.
 
På juldagen samlades de närmsta i släkten på pappas sida hos farmor & farfar, andra dagen med god mat och trevligt sällskap. Blev en mysig kväll så att jag stannade kvar och sov över. 
 
Jag fick några klappar, men det är inte det som är det viktiga, det som är viktigast för mig är att släkten samlas, man mår bra och har det mysigt. Sen är det självklart att julen känns bättre med julmat, juldekorationer, julklappar och alla de där andra fina traditionerna. Men det viktiga med julen är släkt, vänner och familj. Inte att ge eller få, utan att man gör nånting bra utav denna fina tradition. Sen är snö också en ganska viktigt del, men som ni ser så gick det bra att fira jul utan snö i år igen ;)
 
 
 
 
 

Merry Christmas to you all

2015-12-23 @ 13:42:55
Dan före dopparedan! Imorgon är det julafton och det är väl kul, men det saknas nått(!!), det är ju ingen snö. Det är verkligen vårväder ute nu, det är grönt på backen, soligt och varmt. Jag står inte ut! Igår skrev jag på instagram att jag hellre har - 25°c och 3 meter snö och det är sant, jag vill inte ha det såhät, vi kan väl inte hoppa över den roligaste årstiden heller! ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS SNOW! 
 
 
Igår åkte jag till Ludvika för att träffa Kevin och byta julklappar. Jag fick ett jättefint halsband och Kevin fick en tavla av mig med en jättefint foto på Manhattan.Vi hade en jättemysig dag men sen blev det tågproblem när jag skulle åka hem. Alla tåg var försenade och sen var det saker på rälsen mellan Ludvika och Borlänge så tåget stog och väntade i en timme i Ludvika på att få besked för att kunna åka igen, men jag orkde inte vänta mer så jag gick hem till Kevin igen och åkte hem idag istället. 
 
 
Idag ska jag städa, fixa de sista julklapparna och träffa Jonna på hennes födelsedag! 
 
 
Ha en God Jul allesamans!