Äntligen lov!

2016-02-26 @ 20:44:52
Sista dagen i skolan är avklarad för nu är det SPORTLOV! Känns jätteskönt att få åka hem och veta att man slipper åka upp på söndag och får stanna hemma en hel vecka! Har inga stora planer för lovet. Ta det lungt och så får vi se vad som händer i veckan. Som sagt så är det ju ganska mycket så pågår just nu så det ska bli skönt att bara vara hemma också. Mysa med mina katter och få sova i min säng i mitt mysiga rum! Ikväll blir det mys med familjen och kommer nog somna tidigt :)
 
Idag var jag och jobbade i djurhuset på eftermiddagen med Issa och Elias. Vi fick gå in och mata våra sugargliders i slutet av dagen och dem är så söta och så mjuk päls. Det tog ett tag innan han kom ut från sitt bo, men när man väl fått ut han så hade han väldigt mycket energi. Jag hade honom i handen ett tag så att jag kunde klappa han, men sen började han klättra runt på hela mig, haha, sen plötsigt hade han kommit upp och satt i mitt ansikte...
 
 
Mindre än en veckas gamla Degus ungar! 
 
Igår på Naturguidningen så fixade vi tårta till Byron som fyllde arton och planerade inför helgen efter lovet då vi ska till Idre.
 

Gör mer än vad jag klarar av

2016-02-24 @ 13:23:15
När man mår dåligt kan det vara skönt att skriva av sig, prata med en vän, eller någon som man känner sig trygg att prata med. Eftersom jag har lätt att prata med folk och tycker att det är kul, så kan jag prata med nästan vem som helst som är villig att lyssna. Men oftast är det mamma, bästa vän, närmsta vännerna, pojkvän, lärare eller mormor/farmor. Idag var en sån där jobbig dag, då jag försöker mer än vad jag klarar av. Oftast tänker jag att jag kan om jag vill. Men ibland funkar inte ens det. Vissa dagar blir det bara för mycket och att det har det varit fullt upp. Det är mycket i skolan, uppgifter efter uppgifter, grupparbeten och redovisningar. Massa snack om APL och snart ska jag till Uppsala också. Men som skönt är iaf att jag får sportlov på fredag och får vara hemma en hel vecka och bara chilla!
 
Idag var den där dag då jag inte klarade mer, det var för mycket och jag klarade inte det. Vi skulle ha redovisning inför klassen och vanligtvis har jag inte svårt för det när det väl är dags, först är det lite läskigt innan. Men det brukar gå bra, som det gjorde för mig och Amanda igår med vår redovisning om Etologi Studie på Skäggagamer. Men idag bröt jag ihop inför klassen och visade verkligen då att jag inte klarade mer. Jag vaknade och mådde dåligt, men kämpade på ändå som jag brukar göra. Men jag klarade det inte och fick lov att gå hem från skolan. Efter att ha sovit i över en timme och fått prata med mamma känns det lite bättre.
 
Nu myser jag i soffan med lite glass och som Issa säger "Glass är det bästa botemedlet som finns!"
Jag känner iaf att jag lär mig av det här, att jag helt enkelt inte klarar allt.
 
 Mys med Kevin & Sally :)

EN vecka kvar till lov

2016-02-20 @ 10:18:00
Äntligen helg efter en lång jobbig vecka men också lite rolig då jag haft friluftsdag, naturguidning och härliga kvällar med vänner! Som vanligt delar jag med mig utav mina dagar med MASSOR av bilder. Väldigt ofta selfies också, vilket jag tycker är roligt :) Speciellt när det är bilder från när man gjort något speciellt! 
 
Friluftsdag i Bjursås!
 
Längdskidåkning på Idrotten!
 
Fotomys i solen!
 
Snömys på Naturguidning!
 
Efter skolan igår var jag och jobbade i Djurhuset. Då fick vi träffa på våra SUGAR GLIDERS!
 
Kom hem till Falun vid 6 tiden, åt go middag med familjen och gick och la mig i tid då jag var väldigt trött! Men det bästa med det var att jag somnade innan elva och vaknade innan nio imorse och det kändes så skönt att vakna vid nio på morgonen utav sig själv! 
 
 
 
Friluftsdag förra året och friluftsdag i år :) Älskar svarta backar med Alex
 
Hela Naturguidnings gänget och Lisa som fotograf!