Mys i Borlänge

2014-09-30 @ 22:11:09
På eftermiddagen idag åkte jag till Borlänge med Elsa för shopping och god mat :) Vi gick och kikade lite i affärer och jag köpte en topp och ett par byxor, sen avslutade vi vår mysiga kväll på Ikea med god mat. Helt klart en lyckad kväll även om dagen inte varit lika bra.

Blev tyvärr fula mobil bilder, men men!

Sista September

2014-09-30 @ 21:59:04
Nu är det nästan oktober och det börjar gå mot kallare tider men kvällarna blir bara finare. I Söndags var det en jättefin solnedgång och det är då man önskar jag haft systemisen med mig, samma som ikväll när jag kom från tåget, en amazing stor röd måne i slutet av långbryggan. Formad som ett C och vilket vackert foto det skulle blivit. Men jag hoppas det blir lika fina kvällar framöver, för då ska systemisen allt få följa med :)Men ibland kan man få till riktigt fina bilder med mobilen också, fast det skulle blivit tusen gånger bättre med systemisen!

Fin kväll

2014-09-25 @ 22:05:30
Idag blev det en kort skoldag, nästan värdelöst när vi bara hade en lektion på helda dagen, vi fick sovmorgon till 10 och sen så slutade vi efter en timmes matte. Idag har det inte hänt så mycket, en ganska lugn dag.
 
På kvällen gick vi en kvällspromenad och jag tog med min kamera för att ta fins bilder på Rättvik.
 
Tog många fler bilder idag, men alla blev inte så jättebra för att jag var för lat. Men vi ska gå ut en annan kväll och fota, det finns så mycket fint här i Rättvik :)
Godnatt!