Madeleine Asp är världens bästa

2015-02-28 @ 23:56:54
Snart är lovet slut. Bara 1 dag kvar. Lovet har gått så fort. Jag vill ha mer lov. 
 
Det är så skönt med lov, bara vara hemma och chilla, inte behöva göra nånting. Men under mitt lov har jag ändå gjort saker. Träffat efterlängtade vänner och myst med familjen. Varit i Borlänge, Ludvika och Mora.
 
Jag har hela tiden varit negativ till skid-VM här i Falun, men trots det har jag varit på Lugnet 2 gånger och Stora torget 3 gånger. Har setat framför TV:n och firat våra svenska medaljer. Det har varit en folkfest här i Falun och även om jag inte gillar stora folkmängder har det ändå varit kul att få vara med om nåt såhär stort i lilla Falun. Helt otroligt, och min syn på skid-VM här i Falun har förändras då jag faktisk tyckte det var bättre än jag trott.
 
2 guld, 4 silver, 2 brons och ett lopp kvar. Underbart!
 
Idag har det varit en chill näst sista dag på lovet. Kvällen avslutades med hemmakvällsgodis och filmmys med Jonas och Madde. Nu ska jag snart at och sova, så ska jag ta en lång sista sovmorgon innan jag åker till Rättvik igen.
 
På stora torget under medaljceremonin, när Johan Olsson fick sitt VM Guld!
 
I torsdags när det var damernas stafett och svenskorna tog silver så var jag på Lugnet och kollade med pappa.
 
 

Helt okej lov

2015-02-25 @ 13:49:27
De senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Men jag har varit med några kompisar. I Söndag träffade jag Jonna vilket var ett tag sen vi sågs. I Måndags kom Lina hem till mig, vi chillade ett tag och sen drog vi till Borlänge. Vi kikade en stund på Kupolen och sen gick vi till Ikea och åt mat där :) Sen gick vi en sväng där också och avslutade shoppingturen på Chillbox med lite Frozen Yoghurt! Sen åkte vi hem till mig och Lina sov över. Igår tog vi bussen tillsammans till Mora, åkte till Donken och köpte mat och sen åkte jag hem till Isaac.
Idag händer inte så mycket, jag kommer nog bara vara hemma och chilla. Imorgon troligtvis så åker jag och kollar lite skidåkning på Lugnet, hoppas på mer medaljer :)

 Chillbox <3
 
Favoritmaten på Ikea <3
 
Älska solsken <3
 
Charlotte Kalla vann VM-guld :D Kollade på datorn eftersom jag inte var i Falun och kunde kolla!
 
Fikat på stan med Mormor, Morfar och Moster! :)
 
 Min älskade vackra traktor :*

Äntligen lov

2015-02-20 @ 19:32:39
Denna vecka gick jag bara två dagar i skolan , vilket var jätteskönt, så sen i Onsdags har jag varit ledig!
I Onsdags, sådär första dagen på lovet gick jag tillsammans med mamma och mormor upp till Lugnet och Skid-VM. Så vi kikade runt lite. Jag hade inte tänkt gå nån dag eftersom jag inte är så intreserad, men det var ändå kul att kolla runt lite och se hur allt var.
 
Igår drog jag, Mikaela och Malin till Ludvika och mötte upp Therese. Vi gick då och käkade på Subway och sen gick vi hem till Therese och chillade.
 
Idag har jag varit i Avesta hela dagen, så ikväll blir det bara att chilla och ta det lugnt.
 
Resten av helgen och början av nästa vecka är planerad, så det är nice!
 
Ganska tomt när vi kom dit i Onsdags, men sen fylldes det på lite när tävligen började, dock för lite mindre erfarna.
 
Ungefär vad jag gjort varje kväll denna vecka :)
 
Fyra mobilnördar hemma hos Therese...