Helgen med vänerna

2015-04-27 @ 10:15:32
I fredags tog jag med vännerna hem till pappa då vi blev hemma själva. Så vi lagade mat tillsammans, tog en långpromenad i skogen, sjöng sing star, spelade guitar hero, spelade sälskapsspel och slaggade på vardagsrumsgolvet. Vi hade en kul kväll tillsammans och det är alltid kul att hitta på saker med vänner!
 
Igår tog jag och Elsa en kvällsprommenad på siljan och ut på långbryggan.
 
 
 
 
 
En fin kväll med en fin vän <3

KÄNDISAR!

2015-04-22 @ 09:54:37
Igår var det Idol audition i Rättvik. Efter nationella provet på lunchrasten, gick vi till "samhället" för att kolla runt omkring Idol. Där gick vi runt och tog massa selfies med mina nya selfie-pinne som jag fick i födelsedags present.
När vi var påväg tillbaka till skolan såg vi idolbussen komma till resecentrum. Vi sprang dit och då träffade vi på Anders Bagge och Molly Sanden :D Självklart tog vi selfies med dom och blev med på dt.se med bilden här under.
 
Jag hade en riktigt bra dag igår. Massa kul med grymma vänner, nice väder, träff med kändisar och bara massa skoj! Kan säga att den där selfie-pinnen kommer bli väl använd :)
 
Selfie med Bagge och Elsa, bilden kommer från dt.se
 
Häng i Mora med dessa typer!
 
Bagge! <3
 
Molly! <3
 
Idol on Tour!
 
Groupie!
 
 
Bästa vän! <3
 
Lunch på Sibylla!
 
Idol-selfie!
 

Min favorit plats: Fjällen

2015-04-19 @ 20:31:16
Det bästa med påsklovet i alla år är att vi åker till Norrland och våran stuga. Varje långfredag sedan jag var liten har jag vistas på min favoritplats. Vilket är i Kittelfjäll där min familj har en stuga. Jag älskar att umgås med familjen. Jag älskar att åka snöskoter. Jag älskar vyerna. Jag älskar fjällen. Hela gejen är helt underbar. Jag tycker synd om dem som aldrig har upplevt den underbara känslan uppe i fjällen.
 
En skotertur i fjällen upp på högsta fjälltoppen där, fiske på mitt favoritsele, mys med familjen, påskmat, kräftor, massa grillat och massa fiske <3
 
Jag, pappa, brorsan, kusinen och farbror tog en skotertur i det underbara vädret på en fjälltur. Så vi åkte först till Kittelfjäll och sedan vidare mot Grönfjäll. Vi tog skotrarna och åkte upp på högsta toppen vilket var 1400 möh. Helt underbart, vilket kan ses i alla bilder jag tog på toppen!!^^
 
Blå himmel & vita fjäll <3 mig!!

Sötaste kusin Amanda på fjälltur!^^
 
Image and video hosting by TinyPic
Helt amazing feeling^^
 
Image and video hosting by TinyPic
Om man såg runt om kring sig, så såg man att Jorden var rund och det var så häftigt!^^
 
När Amanda och Jonas stop på allra högsta toppen på Grönfjället^^
 
Så himla vacker vy!^^
 
Så otroligt häftigt att uppleva!^^
 
Vi var ovanför molnen!^^
 
SÅÅ UNDERBART!^^