Best Friends

2014-01-31 @ 20:45:00
 
 
 
weheartit♥
 

Stan med bästa Amanda

2014-01-30 @ 20:51:00
Var på stan med Amanda idag. Fick sluta tidigare så hon och jag gick och kikade på stan en sväng och tog en is te på Waynes. Haha jag köpte två pennor och ett sudd. Försöker spara lite pengar, hehe. Men sen gick jag hem och sov en halvtimme, och har nu skrivit klart min årskrönika. känns skönt. Ska läsa igenom den imorgon, men nu är jag så trött så nu ska jag gå och duscha och sen ska jag läsa lite :) Puss på er!
 
 
 

Hemkunskap

2014-01-28 @ 20:37:45
På tisdagar har vi två hemkunskaps lektioner för att jag har det som elevensval. Men idag så var min lärare borta och vi hade då inte hemkunskap som elevensval, vi fick istället ett häfte att göra hemma som tog cirka fem minuter. Jag och Jonna fick då sluta vid två tiden och vi gick hem till mig och bakade cupcakes eftersom vi var så taggde för att baka idag :) Vi gjorde Coca Cola Cupcakes, först visste jag inte om dom var goda eller äckliga, men jag tyckte nog att det var lite för mycket. Men man vet ju inte förns man provar...
 
Annars idag har dagen flytigt på bra och hela kvällen har jag spelat sims (har nördat i tre dagar nu, tack Elsa, haha) och nu ska jag gå in och duscha. Blir nog att mysa i sängen med Te, tända ljus och min bok (samma visa som igår) GODNATT!
 
 Blev en bild från weheartit♥, as cool tyckter jag!