Känner mig duktig

2015-01-29 @ 11:45:11
Det händer så mycket just nu att jag inte alltid har tid med bloggning. Öppet hus, flyttning, matlagning, bakning, pluggning, skolan, kompisproblem, och massa mer kul och tråkigt som händer i en tonåringsliv. 
 
Jag och Elsa har blivit mer kreativa tycker jag. I veckan, på samma kväll, så bakade vi både kanelbullar, vaniljbullar och kladdkaka. Till middag igår lagade vi hasselbackspotatis, schnitzel och vitlökssås och jag känner mig riktigt nöjd då det var en billig, enkel och god middag!
 
 
 
Mycket snö, lagomt kallt och sol, det är det jag vill ha!
Jag hoppas på lika fint väder som det var i tisdags, även i helgen så kanske det blir lite snökoteråkning :) Skridskoåkning på idrotten denna vecka, skidåkning nästa vecka och friluftsdag om 2 veckor! Masssor med vinteraktiviteter och jag är lycklig! 

Monopol och Cupcakes

2015-01-24 @ 16:36:21
Igår kväll åkte jag hem till Mikaela med Therese och Malin för att sova över. Vi hade en jätte trevlig kväll med tv- spel, Subway och Star Wars monopol i 5 timmar. Sen idag så gick vi ifrån Mikaela till Maserhallen för att bada på Aqua nova :) Vi hade jättekul och jag är glad att jag kan ha det kul med mina vänner så man kan glömma allt som är jobbigt, för en liten stund iallafall. Ikväll blir det bara att stanna hemma och mysa, kolla på en film eller nörda Sims, vi får se. Ha en bra kväll allesammans!
 
En av mina favorit bakböcker, som jag fått av Jonna <3 Har 7 st bakreceptböcker :)
Bakade choklad cupcakes igår, de här är de godaste receptet på chokladcupcakes jag vet :)
 
Fina blev dom också :)
Monopol spelkväll ;)

Öppet hus

2015-01-24 @ 16:20:41
I torsdags var det öppethus på skolan och jag var såklart med och hjälpte till. Vi stod elever och lärare vid varsina bord per program. Så jag, Elsa och två från min klass presenterade Naturbruk, Djurvård. Vilket är kul tycker jag, att få berätta om vad man tycker om skolan, inspirera andra elever och få beröm av lärare. Vi brukar alltid ha med oss något djur som folk får kolla på. Oftast våran skäggagam Doris. Men igår fick våra jätte väsande kackerlackor följa med istället. Vilket jag inte var så possitivit emot i början, jag menar de är ju äckliga... Men när jag hade hållt i dem kändes det mer okej, så jag gick runt med en i handen ett tag :)