Äntligen händer det nånting!

2016-01-21 @ 15:55:02
Nu har jag 3 datum inbokade för läkarbesök och när jag ska till Uppsala för långtids EEG. Jag känner mig jätte nervös men också förväntansfull, speciellt eftersom jag inte gjort något liknande förut. Men efter 7 år så känner jag mig redo att gå vidare och se om vi kommer hitta någon bättre lösning. Jag känner att jag har gått alldeles för länge såhär och inte gjort någonting åt problemen. Nu är det verkligen dags att ta tag i detta och försöka hitta en lösning och nu känner jag att för första gången på länge så är jag påväg!
 
Det hela började i höstas när jag fick träffa en nya läkare som gjorde ett väldigt bra första intryck då jag tyckte att han förstod mig och gav mig alternativ och förslag på hur vi skulle kunna gå vidare. Han tog verkligen tills sig när jag berättade hur jag mådde och att jag ville försöka att hitta ett nytt sätt för att få mig anfallsfri eller i alla fall att minska anfallen. På onsdag ska jag till Falu Lasarett för att göra en MRT. En slags röntgen med magnetstrålning. Eftersom jag gjort det två gånger så tror jag inte att det ska bli något problem mer än att jag tycker att det är lite jobbigt ljud och att ligga stilla. Om två veckor ska jag senare på ett läkarbesök och vad som väntas då vet jag inte riktigt, men jag tror att vi ska prata inför den 14 Mars då jag och mamma ska åka ner till Uppsala. Jag ska alltså vara där i några dagar med elektroder på mitt huvud för att mäta den elektriska aktiviteten i hjärnan. Exakt hur detta kommer gå till har jag ingen aning om, men jag hoppas att jag kommer ha tillgång till dator för att kunna uppdatera bloggen! Det var ju ett tags sen sist, men jag har haft fullt upp med familj, vänner och skola.
 
Men när det väl kommer till nånting intressant eller när jag verkligen behöver skriva av mig så finns fortfarande bloggen kvar! Det är inte så att jag har glömt bort den. Jag har bara tagit en paus för att kunna fokusera på annat. Som jag kommer få göra under några veckor framöver. Jag kommer att skriva och berätta om hur EEG:et kommer gå till när jag vet mer :)
 
 
Det bästa just nu; Naturguidning, vinter, snö och Issa. Planering inför APL, UF, boende nästa år och att det bara är 53 dagar kvar tills jag ska till Uppsala!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: