Skidåkning och läkarbesök

2016-02-02 @ 19:29:11
Tisdagar är alltid jobbiga... Men det underlättar att klara hela dagen i skolan när man har fått varit ute och åkt längdskidor på dagen. Dock är det tråkigt då det är lite snö, korta spår och svårt att åka. Det känns som att vintern är påväg bort nu och det vill jag verkligen inte... Jag vill ha mer vinter och mer snö!
 
Gick i skolan till halv fem och sedan gick vi hela gänget direkt till matsalen och åt middag, det var chicken nuggets, ris och sötsursås. Mums va gott det var, med äpplecider och efterrätt!
 
Sen var det bara att gå hem och packa ihop ryggsäcken och gå till bussen påväg till mitt hem i Falun. Så nu ligger jag i min älskade säng och myser. Anledningen varför jag åkte hem igen... är för att jag ska på läkarbesök imorgon och träffa en ny läkare. Känns spännande, då sist jag fick en ny läkare i höstas så kändes allt mycket bättre!
 
 
Elias ville att vi skulle gå upp för en backe och åka nerför tillsammans. Det tog ett tag innan vi väl åkte, men tillsammans med Elias i ena handen och Issa i andra handen åkte vi nerför backen 2 gånger utan att ramla. Dock så ramlade jag efter vi åkt ner för backen...
 
Tråkigt när en backe är lite brant i verkligheten när den ser platt ut på bild...
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: