Fina traditioner, men det viktiga med julen är ändå...

2015-12-27 @ 23:10:00
Efter två dagars firande är nu julen slut. Jag var hos mamma på självaste julafton och hos farmor & farfar på juldagen. Det blev två bra dagar med släkten, god mat, fina traditioner och klappar. På julaftons förmiddagen gick jag och Madde till Kristine Kyrka för lite fina salmer och julspel. Det är så härligt och mysigt i kyrkan tycker jag, vill gå dit oftare! Innan det var dags för Kalle Anka och hans vänner så fick vi oss en överraskning då min moster kom och plingade på dörren när vi bara hade förväntat oss mormor och morfar! Jag blev så glad att jag blev gråtfärdig. Det blev alltså en jättebra kväll, med moster på besök, god julmat som alltid och bara massa mys.
 
På juldagen samlades de närmsta i släkten på pappas sida hos farmor & farfar, andra dagen med god mat och trevligt sällskap. Blev en mysig kväll så att jag stannade kvar och sov över. 
 
Jag fick några klappar, men det är inte det som är det viktiga, det som är viktigast för mig är att släkten samlas, man mår bra och har det mysigt. Sen är det självklart att julen känns bättre med julmat, juldekorationer, julklappar och alla de där andra fina traditionerna. Men det viktiga med julen är släkt, vänner och familj. Inte att ge eller få, utan att man gör nånting bra utav denna fina tradition. Sen är snö också en ganska viktigt del, men som ni ser så gick det bra att fira jul utan snö i år igen ;)
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: